Aquapure II – терапия за лице и тяло

Aquapure II е устройство за грижа за лицето и тялото, което съчетава аква-дермабразио, микронийдлинг и LED процедури в една терапия. AQUAPURE II е оборудван с най-съвременни накрайници за доставяне на ексфолиращи и антиоксидантни съставки. Прониква в по-дълбоките слоеве на епидермиса за да подобри хидратацията, еластичността на кожата и процесите на регенерация на колагена.


Диамантеният пилинг премахва мъртвите клетки на кожата, подобрява тонуса, текстурата и спомага за доставянето на хранителни вещества в епидермиса.

Технологията AD Peel ексфолира мъртвите кожни клетки и почиства порите в дълбочина, за да увеличи ефекта от микродермабразиото.

Малки иглички проникват в епидермалния слой, доставяйки серум, които помагат за хидратацията и процеса на регенерация на колагена. MF Needle може да се използва за лечение на белези, бръчки, стрии и дори големи пори.

LightPure комбинира 3 вида светлина, всяка от които с различни дължини на вълната, които влияят върху различните епидермални слоеве. Aquapure осигурява антибактерицидни и противовъзпалителни качества, както и активира стягащите свойства на кожата.