Лифтинг

Много пациенти желаят да се разделят с отпуснатата и висяща кожа. Терапиите, които предлагаме за стягане на кожата на лицето и брадичката са безболезнени, без необходимост от хирургична интервенция.

Радиочестотният лифтинг е напълно безопасна терапия. Незабавно след всяка процедура можете да възстановите всяка рутинна активност. В по-голямата част от случаите са необходими минимум 10 процедури, между които има интервал от 7 до 10 дни. Постигнатия ефект трябва да се поддържа с процедури през по-голям интервал, индивидуален за всеки пациент. По време на процедурата се усеща постепенно усилващо се затопляне, което може да достигне до моментно припарване.Тези усещания са напълно поносими и бързо преминават. Периодично се измерва достигнатата температура в обработвананта зона. Процедурата се съчетава с дренажен масаж. Възможно е да забележите леко зачервяване, което трябва да изчезне до 24 часа.
Accent XL използва два метода за нагряване на биологичната тъкан на тялото: BiPolar™ RF и UniPolar™ RF:

BiPolar™ RF индуцира повърхностно нагряване на тъканта, чрез съпротивлението което тя оказва на радиочестотното поле, излъчено от апарата. Биполярната радиочестотна енергия прониква до 2-4mm в тъканта за да постигне стягане и заглаждане на кожата на места като челото и шията, където дермалния слой е тънък.

UniPolar™ RF предизвиква ротация и триене на водните молекули в дълбочина на биологичната тъкан, за да предизвика нагряване. Униполярната радиочестотна енергия нагрява кожната и подкожната тъкан без да уврежда повърхността на кожата.

Терапията третира отпускането на кожата чрез стимулиране производството на колаген, което води до стягане на кожата и ускорение на локалното кръвообръщение.