Лазерна епилация Alma Lasers Soprano Titanium

3D Технология

Благодарение на своята изключителна 3D технология, Soprano Titanium комбинира трите най-ефективни дължини на лазерните вълни в един апликатор, като едновременно се насочва към различни дълбочини на тъканите и анатомичните структури в космения фоликул. 3-измерената технология е едно превъзходно решение за премахване на окосмяването.

ALEX 755nm

Александритната дължина на вълната подобрява усвояването на енергията от меланина, което я прави идеална за въздействие върху широка гама от цветове и типове окосмяване, особено при светло окосмяване и тънки косми. С по-силното си повърхностно въздействие, дължината на вълната 755 nm е насочена към косменият матрикс (сърцевина) на космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като веждите и горната устна.

SPEED 810nm

810nm е класическа дължина на вълната за премахване на косми, достигаща дълбоко в космения фоликул. Speed 810 предлага бърза скорост и голям размер на излъчвателя за ефективна терапия. Меланина има умерено ниво на абсорбция на 810nm, което го прави безопасен за по-тъмен тип кожа. Възможностите на този лазер за дълбоко проникване са насочени към космения матрикс и луковица на космения фоликул, което го прави идеален за лечение на ръцете, краката, бузите и брадичката.

YAG 1064nm

Дължината на вълната YAG 1064 се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което го прави перфектно решение за по-тъмни типове кожа. 1064nm предлага най-дълбоко проникване на космения фоликул, така че се насочва към луковицата и папилата, като по този начин обработва дълбокото окосмяване в области като скалп, подмишниците и интимните зони. С по-високото абсорбиране на вода, генериращо по-висока температура, включването на дължината на вълната 1064nm увеличава топлинния профил на цялостното третиране с 3D технологията на Soprano Titanium, което води до високоефективно премахване на космите и подобрени резултати.

Със своите големи размер (4кв.см.) и 3D технология за интегриране на три дължини на вълната, този апликатор увеличава покритието при терапията и намалява значително времето на терапията с което прави процеса по-лесен и по-удобен за пациентите. С Quattro премахването на космите е бързо, ефективно и удобно.

TRIO

Tози апликатор излъчва три високо ефективни дължини на вълната едновременно. С размер от 2 кв.см. и 3D технология, той едновременно третира различни тъкани и анатомични структури в космения фоликул за висока ефективност на терапията.