Тредлифтинг с мезоконци

лифтинг
3D-мезоконци – това е технология за подмладяване и тримерно моделиране на лицето и тялото, позволяваща само за една процедура да се постигне ефект на лифтинг, сравним по резултати с хирургически лифтинг.

Тредлифтинг с 3D мезоконци – това е революция в методиките за лифтинга и армирането на лицето. По същество – това е уникална техника за инжектиране на нишки от абсолютно безопасен саморазграждащ се материал, позволяващ да се моделират тъкани във всички направления, включително и в тези участъци на лицето и тялото, които са били недоступни за други технологии.

Какви нишки се използват за армиране на лицето?

Методът – армиране за лифтиране на кожата на лицето се използва в терапевтическата козметология повече от 20 години! За тази цел се използват различни материали, например, златни и платинови нишки, гелове на основата на хилаурновата киселина и много други такива. Най-голям недостатък при армирането с материали, като златни и платинови нишки, е това , че те не са биодеградируеми, т.е. постоянно присъстват в тъканите, което прави невъзможно прилагането на други методи на апратната или инжекционната козметология! Освен това, при инсталиране на такива нишки, се случва сериозна травматизация на тъканите, което прави тази процедура в действителност операция! А с оглед на това, че тези фини нишки имат свойството да се трошат бързо при активни лицеви изражения, загубвайки при това напълно своята функция на рамка, то фрагменти от златните и платинени нишки остават в кожата на пациента за цял живот.

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ ЗА ТРЕДЛИФТИНГА С 3D-МЕЗОКОНЦИ:

Гравитационна птоза (увисване) на зоната под брадичката и долната трета на лицето;
Кожни гънки и бръчки по лицето: ярко изразени назолабиални гънки, вертикални предни гънки, хоризонтални бръчки на челото, бръчки във вид на джобове и периорбитални (около очите) бръчки;
Гънки пред и зад ушната мида;
Провиснали ваншни краища на веждите;
Гънки на кожата под брадата, шията, в зоната на деколтето;
Птоза (увисване) на тъканите на хълбоците, корема, задната повърхност на плешките и вътрешната повърхност на бедрата.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

различни остри инфекционни заболявания (ОБРИВИ, грипп и т.п.);
възпаление на кожата в областта на въвеждане на нишките;
онкологически заболявания;
заболевания на кръвта (нарушения на съсирването на кръвта).

ГЛАВНИ ПРИЕМУЩЕСТВА:

Важно свойство на мезоконците – те имат биодеградиращ ефект, т.е. разграждат се самостоятелно, обезпечавайки безопасността на процедурата.
Отсъствавие на белези: процедурата се провежда без разрези, през миниатюрни пробождания.
Младост за продължително време: биоламинираните нишки дава дълготраен ефект на подмладяване.
Бързина: амбулаторната процедура под местна анестезия има продължителнос 30-40 минути.
Превъзходен естетически резултат без опасност за деловата активност.
Добре се понася от пациентите.
Биоармироването се провежда от опитни лекари-дермато-козметолози в стерилни условия, което изключва риска от усложнения.

КАК СЕ ПРОВЕЖДА ПРОЦЕДУРАТА?

Процедура е безболезнена, провежда се в стерилни условия. Използва се аппликационна анестезия (нанася се крем Емла или Лидокаинов крем). Продължителността на процедурата зависи от количеството на нишките и е ориентировъчно 1 час. Инжектирането на мезоконците се провежда с помощта на изключително фини игли със специалнно заточване, поради което следите от въздействието стават невидими в течение на няколко часа след процедурата.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО:

Мигновенен, с времето усиливащ се ефект!

Процедурата отнема не повече от тридесет минути. Лифтинг-ефекта е забележим веднага след края на процедурата, но той става значително по-изразен в течение на следващите два месеца, когда около мезоконците се образува мрежа от собствена млада тъкан.

Тредлифтинга с 3D-мезоконци позволява да се създаде незабележима мрежа, която поддържа тъканите в нужното положение, не им позволява да «увисват», предотвратява появата на бръчки и осигурява еластичността стегнатото състояние на кожата за продължителен период от време – до 2 години. Мезоконците не предизвикват реакции на отхвърляне поради 100%-ата си биосъвместимост с тъканите, а след 1,5-2 години те нъпълно се разграждат , обезпечавайки по същество , безопасността на дадената процедура.

СЪЧЕТАВАТ ЛИ СЕ МЕЗОКОНЦИТЕ С ДРУГИ МЕТОДИКИ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ?

3D-МЕЗОКОНЦИ и филъри

Комбинированото използване на 3D-“мезоконци” съвместно с филъри (препарати за контурна пластика) в eдна процедура – откриват нови възможности в естетическата корекция, при което прехода на релефа в дълбоките и средни слоеве се покриват от 3D-“мезонконците”, а повърхностните, неголемите и локални нарушения на релефа на кожата се отстранявав от филърите.

Особено място има съчетанието на 3D-“мезоконци” с естествения биологически филър – Plasmolifting™ gel, което прави комбинацията от двете процедури максимално биологически съвместима!

3D-МЕЗОКОНЦИ и други процедури

2-3 седмици след процедурата на инжектирене на 3D-“мезоконци” е възможно използоването на всички апаратни методики (например: миостимулация, микротокове , лазерно и фракционно подмладяване), както и други подмладяващи процедури (мезотерапии, плазмолифтинг, ботулинотерапии и др.)

Plasmoneedle – същността на тази козметологическа технология се състои в инжектиране на тромбоцитна аутоплазма през иглите, с помощта на които се въвеждат конците в тъканите.

За провеждане на процедурата Plasmoneedle, по стандартен регламент се изготвя тромбоцитна аутоплазма. При въвеждане на иглата-проводник в момента на нейното разположение вътре в тъканите, във вътрешната страна на иглата с козметологичната нишка се въвежда от 0.05 до 0.1 мл аутологична тромбоцитна плазма.

Преимуществото на този начин на въвеждане на аутоплазмата се състоит в това, че тя постъпва непосредственно в зоната на биологическия ефект, наблюдаван при интеграцията на полидеоксанона(PDO) в тканите на човека.

Присътствието на тромбоцитната аутоплазм в нишките обезпечава по-малко изразеното фиброзиране на тъканите за сметка на противофиброзния ефект и ефекта на заглаждане на белезите, който има аутологичната плазма.

ДОКОЛКО СА БЕЗОПАСНИ 3D – МЕЗОКОНЦИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО?

3D – мезоконците са изработени от полидиоксанон(PDO) с покритие от полигликолиева киселина, която е абсолютно съвместима с организма на човека. След инжектиране в тъканите на човека , те се разграждат на вода(H2O) и въглероден двуокис(CO2), които се изхвърлят от организма на човека по естествен начин. Следователно, при тяхното използване практически отсъстват алергически реакции, и даже минимален риск за здравето на човека е напълно изключен. Повече от 20 години дадения материал се използва в общата хирургия и кардиохирургия при изготовянето на шунтове за сърцето Самата процедура е достатъчно комфортна, непродължителна, не изискваща мощно обезболяване и продължителен период за рехабилитация.

Доверявайте лицето и тялото си само на лекари сертифицирани за работа с продуктите и отлично познавящи структурата на лицето! Процедурите трябва да се извършват в МАНИПУЛАЦИОННА и работни повърхности със стриктна стерилност!

Цена на поставяне на един конец 17лв.